ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπογιές και κρότου λάμψης στη διαμαρτυρία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - ΜΑΤ ξανά στη Βότση - ΒΙΝΤΕΟ & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μπογιές και κρότου λάμψης στη διαμαρτυρία  για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - ΜΑΤ ξανά στη Βότση - ΒΙΝΤΕΟ & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Στην πλατεία Γεωργίου η συγκέντρωση αρχικά

Αποχωρούν σταδιακά αυτή την ώρα οι συγκεντρωμένοι από τη Βότση και κατευθύνονται στην πλατεία Γεωργίου. Κατά την αποχώρηση άτομα εκτόξευσαν μπογιές και κρότου λάμψης και ιδιοκτήτες δικύκλων που τα είχαν σταθμεύσει στη Βότση άρχισαν το καθάρισμα.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στην Πάτρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ένα 24ωρο μετά τη χθεσινή ένταση  τα χημικά και τα γκλοπ στην οδό Βότση.

Η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών όπως ανακοίνωσε, καλεί τον κόσμο, σήμερα Πέμπτη 17/5/2018 στη 1 το μεσημέρι, στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου Α’ σε κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν στην πόλη της Πάτρας.

Μετά την πλατεία Γεωργίου συγκεντρωμένοι, ανάμεσα στους οποίους και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατευθύνονται στην οδό Βότση όπου υπάρχουν συμβολαιογραφεία. Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας με διμοιρία των ΜΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Σχόλια

Ειδήσεις