ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

EXODOS

/

"The Coffee Legend": Η νέα καφετέρια της πόλης που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

"The Coffee Legend": Η νέα καφετέρια της πόλης που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Στη γωνία Κορίνθου & Παντανάσσης

Μια νέα άφιξη στον τομέα του καφέ άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μας και συγκεκριμένα σε πολύ κεντρικό σημείο, Κορίνθου και Παντανάσσης.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο με industrial πινελιές καφέ το οποίο λέγεται «The Coffee Legend». Η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία, αλλά βασίζεται στο μύθο που διακοσμεί τους τοίχους του (βέβαια για να το παρατηρήσεις πρέπει να έχεις πιεί πρώτα καφέ.. για να ανοίξει το μάτι!)

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις γεύσεις και στα χαρμάνια του, προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας ανάμεσα σε εξαιρετικές ποιότητες αυτή που του ταιριάζει. Danesi, Lavazza ή το δικό τους φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ (Arabica 100%) για εσάς;

Τα αλμυρά σνακ τα οποία είναι πλούσια σε ποικιλία και σε υλικά, τα σαντουιτσάκια, τα cookies, τα muffins και τα κρουασανάκια (Secret Tip: Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά με τη nutella!) αποτελούν μια ακόμα αιτία που έχουμε αγαπήσει αυτό το μαγαζί και έχει γίνει Talk of the Town!

Προσφέροντας υπηρεσίες «take-away» και «delivery» στο σπίτι, στη δουλειά, στο γραφείο μπορεί να σας συντροφεύει όλη μέρα, όπου και αν βρίσκεστε!

Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια , αφού γνωρίζω πως μια δοκιμή θα σας πείσει και θα δικαιολογήσετε τον ενθουσιασμό μας!

Info

Κορίνθου 258 & Παντανάσσης

Τ: 2610.222.202

Κ: 6980 868686

Για delivery μεταβείτε στην εφαρμογή: "The Coffee Legend" (iOS & Android)

Σχόλια

Life