Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Oι πέτρες και τα λεμόνια έκοψαν τα βραδινά δρομολόγια του αστικού στην Αρόη!

Πάτρα: Oι πέτρες και τα λεμόνια έκοψαν τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

"Δε θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε αλλά αν προστατεύσουμε τους επιβάτες" λέει το Αστικό ΚΤΕΛ

Σταμάτησε τα βραδινά δρομολόγια της Αρόης το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας. Την απόφαση αυτή πήρε μετά από επιθέσεις που έκαναν άγνωστοι πετώντας αντικείμενα στα λεωφορεία. Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο δρομολόγιο για την Αρόη από το κέντρο της Πάτρας αναχωρεί στις 18.45.

Το φαινόμενο αυτό, κατά το οποίο άγνωστοι πετούν πέτρες και λεμόνια σε οχήματα, παρατηρείται στην περιοχή της Αρόης εδώ και αρκετό καιρό.

Η πρώτη επίθεση σε λεωφορείο του Αστικού έγινε στις 15 Μαρτίου. Στις 21.15 και καθώς το λεωφορείο ανέβαινε την πλατεία, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές πετώντας αντικείμενα. Πιο συγκεκριμένα έσπασε το πίσω τζάμι αριστερά, ενώ μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν επιβάτες.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 20 Μαρτίου. Στις 20.45 εκείνης της ημέρας κι ενώ το λεωφορείο περνούσε από την εκκλησία προκλήθηκαν και πάλι φθορές από την ρήψη πετρών. Αυτή τη φορά έσπασαν ένα τζάμι αλλά και ένα φανάρι.

Τα βραδινά δρομολόγια για την Αρόη δε θα επανέλθουν, αν δε βρεθούν αυτοί που πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα λεωφορεία που περνούν από την περιοχή.

 

Όπως εξήγησε στο thebest.gr o υπεύθυνος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωάννης Γιαννακόπουλος:

Γι αυτά τα περιστατικά έχει ενημερωθεί η αστυνομία.Από τη μεριά μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να θρηνήσουμε πρώτα θύματα και μετά αν ενεργοποιηθούμε.

Μέχρι τώρα δεν έχει κινητοποιηθεί κανείς σύλλογος ούτε οι κάτοικοι της περιοχής. Μετά τις επιθέσεις τα άτομα πηγαίνουν στο σχολείο της Αρόης ενώ ίσως κάποιοι γνωρίζουν και ποιοι είναι. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά. Από τη μεριά μας εμείς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός από το να την ενημερώνουμε.

Με την απόφαση που πήραμε να διακόψουμε τα βραδινά δρομολόγια όχι για να ταλαιπωρήσουμε αλλά για να προστατεύσουμε τους επιβάτες. Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι αν βρεθούν οι δράστες και να λήξει αυτή η κατάσταση από την οποία μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα ή τραυματισμός επιβάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις