Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροσβεστική: Οι νέοι Διοικητές σε 6η ΕΜΑΚ, ΒΙ.ΠΕ Πατρών και άλλες υπηρεσίες στη Δυτική Ελλάδα

Πυροσβεστική: Οι νέοι Διοικητές σε 6η ΕΜ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των κρίσεων

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και στην Πυροσβεστική , οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την παραμονή Διοικητών στο Σώμα και την ανακατανομή θέσεων, μετά και τις προαγωγές.

Στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής στον Πύργο βρίσκεται πια ο Γιάννης Καραμαλίκης, ο οποίος ήταν Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, με έδρα την Πάτρα.

Τη θέση αυτή στον Πύργο κατείχε πέρυσι ο Γιάννης Πετρούτσος, ο οποίος είναι ο νέος Διοικητής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα.

Στη Διοίκηση της 6ης ΕΜΑΚ μετακινήθηκε ο Γιάννης Πανόπουλος, ενώ ο Ανδρέας Στεμπίλης, ο οποίος ήταν Διοικητής στην Πυροσβεστική Ζακύνθου στην Πυροσβεστική της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Χρέη Διοικητή στον Α΄Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών αυτή τη στιγμή εκτελεί ο Υποδιοικητής Βασίλης Μαρτζάκλης, μετά την αποστράτευση του μέχρι πρότινος Διοικητή, Παναγιώτη Δημόπουλου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αιγίου παραμένει στη Διοίκηση ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως και ο Νίκος Ρουμελιώτης, Διοικητής Νομού Αχαΐας.

Επίσης, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου ο Χριστόφορος Μπόκας.

Χωρίς νέους Διοικητές αλλά με τους νυν Υποδιοικητές παραμένουν  ως τώρα οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες σε Αγρίνιο και Ναύπακτο.

Υπενθυμίζεται ότι Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων είναι  ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν στη Διοίκηση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τη θέση κατείχε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

O Κώστας Κυριακόπουλος νέος συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Ο Γιάννης Πετρούτσος, ο νέος περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις