Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

«ΜΠΕΙΤΕ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝ ΝΤΕ ΤΖΕΝΕΡΙΣ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ, ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

«ΜΠΕΙΤΕ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝ ΝΤΕ ΤΖΕΝΕΡΙΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το καταφύγιο της τηλεοπτικής Elen

Σε μια πελώρια βίλα στη Σάντα Μπάρμπαρα, με μοναδικό φυσικό τοπίο και υπέροχη θέα σε αρχιτεκτονικό ύφος ιταλικής εξοχής του 17ου αιώνα, μένουν η δημοφιλέστατη παρουσιάστρια και κωμικός της αμερικάνικης τηλεόρασης Ελεν Ντετζένερις και η σύζυγός της, ηθοποιός Πόρτια ντε Ρόσσι. Η βίλα περιστοιχίζεται από βουνά και αγναντεύει τον ωκεανό ενώ η διακόσμηση βασίζεται σε φυσικά παλαιωμένα υλικά, γήινους τόνους και μοντέρνα design έπιπλα.

 

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια με έξι μπάνια, βιβλιοθήκη, playroom, γυμναστήριο, γραφείο, χώρους σαλονιού και υποδοχής. Εκπληξη προκαλούν τα εννέα τζάκια που χαρίζουν ατμόσφαιρα και ζεστασιά στο μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου. Εξω δεσπόζει η στενόμακρη, ρωμαική πισίνα, η υπαίθρια τραπεζαρία, το γήπεδο τένις, οι καταπράσινοι κήποι και τα ελαιόδεντρα.  «Είναι ένα σπίτι που τιμάει τη φύση. Μοιάζει παλιό, σαν καταφύγιο που βρισκόταν πάντα εδώ» αναφέρει η Ντετζένερις.

 

Το σπίτι πρωτοχτίστηκε το ’30 με ιταλικές παραδοσιακές επιρροές αλλά μετέπειτα αναδιαμορφώθηκε. Διάφορα ρουστίκ στοιχεία, επιφάνειες τερακότα, πέτρινοι τοίχοι, vintage φωτιστικά δημιουργούν ένα κράμα μεγαλοπρέπειας και σεμνότητας. Εκπληκτικός ο συνδυασμός το να ζεις και να κινείσαι εσωτερικά –indoor και εξωτερικά-outdoor ταυτόχρονα, αυτός είναι άλλωστε ο τυπικός τρόπος ζωής της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Ντετζένερις είναι μια κατοικία με μαγική ιδιότητα: «εδώ νιώθεις άνεση και cosy ζεστασιά». Oι ειδικοί υπολογίζουν την αξία του σπιτιού στα 45 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View