Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τα ξαδέλφια που σκοτώθηκαν στην Ηλεία

Θρήνος για τα ξαδέλφια που σκοτώθηκαν στην Ηλεία

Σε γεφύρι χτύπησε η μηχανή

Εργαζόμενος στα Λατομεία του Αράξου στην Αχαϊα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 29χρονος Nικος Καποτάς που έχασε χθες τη ζωή του μαζί με την 19χρονη ξαδέλφη του Δήμητρα Παπαδοπούλου κοντά στο Βαρθολομιό Ηλείας, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν έφυγε από την πορεία του.

Ανδραβίδα: Νεκροί σε τροχαίο ο 29χρονος Νίκος Καποτάς και η 18χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, "από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βαρθολομιού – Δήμητρας, κατά το οποίο ένας 29χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε  μια 19χρονη ημεδαπή,  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο γεφύρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των προαναφερόμενων επιβαινόντων. Ενεργείται προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος".

Η κηδεία του 29χρονου θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην Ανδραβίδα, ενώ με απόφαση της διοίκησης κλείνουν οι εγκαταστάσεις των λατομείων προκειμένου φίλοι και συνεργάτες του άτυχου νέου να παραστούν στην κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα έξω από το Βαρθολομιό, με κατεύθυνση την Δήμητρα, ένα χιλιόμετρο μετά τις γραμμές η μηχανή για άγνωστη αιτία, εκτρέπεται της πορείας της. Τα δύο παιδιά – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλλον δεν φορούσαν  κράνος.

Άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο από διερχόμενους οδηγούς και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας  τους στο νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Ανδραβίδας διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις