Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η συνέντευξη ποταμός της Τασίας Μανωλοπούλου για τη Νίκη της και τα παιδιά με αυτισμό - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέντευξη ποταμός της Τασίας Μανωλοπο...

Εξομολόγηση από καρδιάς

Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση η Τασία Μανωλοπούλου, σύζυγος του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου μίλησε για όλα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο τηλεοπτικό κανάλι «Espilon», σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα.

Η Τασία Μανωλοπούλου ανέφερε πως το πρόβλημα υγείας του τρίτου της παιδιού, της Νίκης, που στην ηλικία των 2 ετών αντιλήφθηκαν πως πάσχει από το σύνδρομο - φάσμα του αυτισμού, την έκανε καλύτερη άνθρωπο.

«Ξέρετε τι είναι στα 32 σου να είσαι με 4 μωρά, ηλικίας από 1 έως 5 ετών και να μαθαίνεις αυτό, για τη Νίκη. Ήταν άλλη μία καταστροφή που έπρεπε να διαχειριστώ», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Τασία Μανωλοπούλου που συγκίνησε με την αλήθεια της.

Επίσης ανέφερε πως λόγω του ότι η ίδια και ο σύζυγος της είναι γνωστοί, προτίμησε να βγει και να πει τι συμβαίνει και να μην το κρύψει.

Συγκλόνισε η Τασία Μανωλοπούλου μιλώντας στην εκπομπή της Στεφανίδου για τη Νίκη της που έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες

Η ίδια για τις δύσκολες στιγμές, για τον γάμο της με τον Νίκο Νικολοπουλου αλλά και για την έντονη κοινωνική της δράση.“Η Νίκη έφυγε από τη ζωή μια μέρα πριν δώσει το τελευταίο μάθημα στις πανελλήνιες ο αδερφός της, του το κρατήσαμε κρυφό”, εκμυστηρεύεται η πολύτεκνη μητέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight
["\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1"]
410792
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Spotlight