Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε στέκι της οδού Πατρέως εθεάθη το μεσημέρι η τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου

Σε στέκι της οδού Πατρέως εθεάθη το μεση...

Απόψε εμφανίζεται στο Αρχαίο Ωδείο στο πλάι του Τουρκοαιγύπτιου Omar Faruk Tekbilek

O Omar Faruk Tekbilek, ένας από τους ιδιαίτερα αγαπητούς μουσικούς στην Ελλάδα, κι ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής, γεννημένος στα Άδανα της Τουρκίας αλλά πλέον μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης, απόψε μετά τις 21.00 δίνει μία συναυλία στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Ο χαρισματικός οργανοπαίκτης που παίζει νέι, μπαγλαμά, ούτι και κρουστά θα εμφανιστεί πλαισιωμένος από τους Bahadir Sener – κανονάκι, Γιάννη Παπαϊωάννου - ούτι, μπουζούκι, Βαγγέλης Καρήπη – κρουστά, Κώστα Μερετάκη – κρουστά και Γιάννη Δημητριάδη - πιάνο, keyboards. Μαζί του στη σκηνή θα είναι και η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη χροιά φωνής που έχει χαρακτηριστεί νέα Σωτηρία Μπέλλου, Φωτεινή Βελεσιώτου και ο τραγουδιστής Φώτης Θεοδωρίδης.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με τη γνήσια λαϊκή φωνή, που καθιερώθηκε με κομμάτια όπως τις «Μέλισσες», εθεάθη το μεσημεράκι της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016, λίγες ώρες πριν το live χαλαρή να απολαμβάνει την μπύρα της σε γνωστό στέκι στο πάνω μέρος της οδού Πατρέως, στην Πάτρα.

Πάτρα: Ο OMAR FARUK TEKBILEK και οι φίλοι του αύριο βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight