Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: "Ποιος θα πληρώσει για την καθαριότητα;"

Πελετίδης: "Ποιος θα πληρώσει για τ...

Σχόλιο για τις θέσεις Χριστόπουλου στον τομέα της καθαριότητας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρών της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Πελετίδης σχολιάζει τις θέσεις του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Χριστόπουλο."Ο υποψήφιος της ΝΔ, Κ. Χριστόπουλος, πολλά μας είπε για την «καθαριότητα» της πόλης. Εκείνο που δεν είπε καθαρά είναι το ποιος θα πληρώσει.

Ο συνδυασμός της ΝΔ, όπως και οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δημαρά και Δ. Κατσικόπουλου, προωθεί την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας μέσω του Δήμου και του «Καλλικράτη», με το λαό να πληρώνει πανάκριβα δημοτικά τέλη. Να ξεκαθαρίσει αν με τις προτάσεις του για «μηχανισμούς άμεσης παρέμβασης» και «σχεδιασμό αισθητικής παρέμβασης» υπονοεί μηχανισμό για περιορισμό της πολιτικής προβολής και δραστηριότητας του λαϊκού κινήματος με το ξήλωμα αφισών.

Έτσι κι αλλιώς η αισθητική που προβάλει είναι η «αισθητική» της εκμετάλλευσης των εργαζομένων και οι σάπιες αξίες της πλουτοκρατίας.Όσο για το ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, πέταξε στον «κάδο ανακύκλωσης» το δίκαιο αίτημα για άμεσο και οριστικό κλείσιμό του.

Η εργατική τάξη τώρα, καθαρά και παστρικά, να στείλει  στον «κάλαθο των αχρήστων» το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τους συνδυασμούς  τους. Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίξει το ΚΚΕ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις