Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Σε εξέλιξη δημοσκόπηση για τον Δήμο - Απρόθυμοι να απαντήσουν οι Πατρινοί

Πάτρα: Σε εξέλιξη δημοσκόπηση για τον Δή...
Ξανάλατος Νίκος

Δημοσκόποι ρωτούν πολίτες στο κέντρο της πόλης, εισπράττοντας απογοήτευση

Δύσκολη ημέρα  βρήκαν οι δημοσκόποι να ξεκινήσουν μια ακόμα δημοσκόπηση για τον Δήμο της Πάτρας. Μια ομάδα από νέα παιδιά με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν πριν από λίγη ώρα στη Ρήγα Φεραίου μέσα στον χώρο που γίνονται τα έργα της πεζοδρόμησης και προσέγγιζαν τους πολίτες για να τους ρωτήσουν.

Δεν προλάβαιναν όμως να μαζεύουν απαντήσεις αγανάκτησης για την ζωή στην πόλη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που απαντούσαν με… «γαλλικά», όταν οι ερωτήσεις έφταναν στο επίμαχο θέμα της προτίμησης του προσώπου για τον Δήμο.

Ατυχής σίγουρα η επιλογή της ημέρας για να ρωτήσεις ένα Πατρινό, εν δυνάμει άνεργο, που χρειάστηκε ώρες για να φτάσει στο κέντρο, σε μια πόλη που δεν εχει τις πρέπουσες συγκοινωνίες, δεν εχει θέσεις στάθμευσης και παρκινγκ, σε κάθε τετράγωνο του την πέφτουν και από δυο τρεις ΡΟΜΑ επαίτες, έρχεται αντιμέτωπος με ομάδες μεταναστών,που τον κοιτούν περίεργα, πληρώνει ακριβά δημοτικά τέλη και δεν απολαμβάνει ανταποδοτικές υπηρεσίες, ενώ  αισθάνεται όλο και πιο βαθειά στην τσέπη του το χέρι του ΔΝΤ.

Δεν νομίζετε;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις