Τριγμοί στο ΑΕΙ της Πάτρας
Παραιτήθηκε από τη θέση του Αναπληρωτή Πρυτάνεως Οικονομικών Υποθέσεων, του Πανεπιστημίου της Πάτρας ο κ. Δημήτριος Ψαλτόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Πάτρας «Τα Γεγονότα».
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η παραίτησή του έγινε δεκτή από την Πρύτανη Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, η οποία αναλαμβάνει στο μεσοδιάστημα, μέχρι να πληρωθεί η θέση, τις ευθύνες της οικονομικής διαχείρισης του ιδρύματος.
Ως αιτία της παραίτησης Ψαλτόπουλου από τη θέση του αντιπρύτανη Οικονομικών, αναφέρεται ο συνδυασμός της υποχρηματοδότησης του Πανεπιστημίου με τη μη λειτουργία του συστήματος "ψηφιακό άλμα", μέσω του οποίου θα γίνονται ηλεκτρονικά οι πληρωμές προς τρίτους.
Περισσότερα στα «Γεγονότα» που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










