Το Σάββατο 14 Μαρτίου
Η Εταιρεία OPTIONSNET σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, στις 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ (πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, 1ος όροφος), όπου θα παρουσιαστεί το βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ως Best Practice) Ερευνητικό Έργο LYNCEUS: People Localisation for Safe Evacuation During Emergengy που χρηματοδοτείται από το Έβδομο Πρόγραμμα Πλαίσιο (FP7).
Στα πλαίσια της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί αναφορά στο αντικείμενο, τους στόχους και τα αποτελέσματα του έργου και θα επιδειχθεί η λειτουργικότητα του συστήματος λήψης αποφάσεων του έργου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11.00-11.15 Καλωσόρισμα
11.15-11.30 Παρουσίαση του έργου LYNCEUS – Ιωάννης Παναρέτου
11.30-12.15- Προβολή Ντοκιμαντέρ του καναλιού καινοτομίας (FUTURIS) του Euronews για το έργο- Προβολή Παρουσίασης TeDx στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από τον Τεχνικό Υπεύθυνο του έργου Δρ. Αντώνη Καλλή
12.15-12.40 Ζωντανή επίδειξη του Συστήματος Λήψης Αποφάσεων του Έργου
12.40-13.00 Ερωτήσεις - Συζήτηση
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










