Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο κύβος ερρίφθη: Κατσιφάρας για Περιφέρεια και Κατσικόπουλος για Δήμο

Ο κύβος ερρίφθη: Κατσιφάρας για Περιφέρε...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Το θρίλερ των διαβουλεύσεων για τη Δυτική Ελλάδα.

Πριν απο λίγα λεπτά ο Θανάσης Τσούρας ανακοίνωσε και επίσημα στο Εθνικό Συμβούλιο την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου για τον Δήμο Πατρέων και του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η υποψηφιότητα Κατσιφάρα ήταν η μεγάλη έκπληξη καθώς όλες οι πληροφορίες μέχρι την τελευταία στιγμή έφερναν ως φαβορί τον νυν νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιο Σώκο, καθιστώντας τη Δυτική Ελλάδα μια από τις περιφέρειες όπου παίχτηκε σκληρό πόκερ.

Μάλιστα ο κ. Σώκος είχε αρχίσει τις επαφές με συνεργάτες του όντας βέβαιος για την πρόκριση της υποψηφιότητάς του.

Οι διαβουλεύσεις των τελευταίων ωρών όμως και οι "καραμπόλες" έφεραν στη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη τον Αχαιό Απόστολο Κατσιφάρα, το όνομα του οποίου έπαιζε από την στιγμή της συνάντησής του με τον Γιώργο Παπανδρέου ως φαβορί για τη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.  ασκήθηκαν πολλές πιέσεις για να είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης από την Αχαία, που είναι και ο νομός με τη μεγαλύτερη δύναμη, ενώ εκφράστηκαν πολλές διαφωνίες για το πρόσωπο του κ. Σώκου από βουλευτές και των τριών νομών.

Το όνομα του Σώκου έπαιζε μέχρι τις 10 χθες το βράδυ. Αμέσως μετά άρχισε το θρίλερ. Επανήλθε δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του Απόστολου Κατσφάρα και "έπαιζε" μέχρι το πρωί, οπότε και επέστρεψε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων το όνομα του Θύμιου Σώκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σώκος θα κληθεί να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης όπως και ο κ. Καφύρας απο την Ηλεία.

Άλλωστε ο κ. Σώκος πιέζοντας για να αποκλείσει την υποψηφιότητα Κατσικόπουλου, είχε δεσμευτεί ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τεθεί αντιπεριφερειάρχης υπό τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Πληροφορίες λένε πάντως ότι η στάση του ειναι αμφίβολη καθώς μετά την ανακοίνωση Κατσιφάρα, απειλούσε θεούς και δαίμονες.

"Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνοι που μπορούν και θέλουν να σηκώσουν στους ώμους την πρόκληση της μεγάλης αλλαγής" δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

"Ή θα σχεδιάσουμε το σήμερα και το μέλλον μας ή θα το αφήσουμε στους αέρηδες της άγριας αγοράς και στους αεριτζήδες του παρασιτισμού" τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ έκανε ειδική μνεία στο στοίχημα του Καλλικράτη που καλούνται να υπηρετήσουν οι υποψήφιοι. "Πάμε μαζί, πάμε για τη νίκη. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους" ευχήθηκε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Πολιτική
["\u0395\u03ba\u03bb\u03bf\u03b3\u03ad\u03c2-\u03a0\u03b5\u03c1\u03b9\u03c6\u03ad\u03c1\u03b5\u03b9\u03b1 \u0394\u03c5\u03c4. \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1\u03c2","\u0395\u03ba\u03bb\u03bf\u03b3\u03ad\u03c2 2010","\u0395\u03ba\u03bb\u03bf\u03b3\u03ad\u03c2-\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1","\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1"]
28736
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις