Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στην πορεία του Εργατικού Κέντρου-Νεαροί προσπάθησαν να πάρουν το πανό- Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια - ΝΕΑ BINTEO & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένταση στην πορεία του Εργατικού ...

Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης ΑΔΕΔΥ - Εργατικό Κέντρο - Στην πλατεία Τριών συμμάχων μία ακόμα συγκέντρωση

12.33 Ολοκληρώθηκαν οι τρεις πορείες που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα για την Εργατική Πρωτομαγιά. Το ΠΑΜΕ ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου, το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ Αχαΐας από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και η πορεία  μελών της Πρωτοβουλίας συνδικαλιστών, εργαζομένων και ανέργων της Πάτρας από την πλατεία Τριών Συμμάχων. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Ένταση δημιουργήθηκε προς στιγμήν στην αρχή της πορείας του Εργατικού Κέντρου, όταν ομάδα νεαρών προσπάθησε να πάρει το πανό της διοίκησης που βρισκόταν στην κεφαλή. Νωρίτερα αναρχικοί είχαν ανέβει στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου και ανάρτησαν πανό.

12.17 Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πορεία μελών της Πρωτοβουλίας συνδικαλιστών, εργαζομένων και ανέργων της Πάτρας στους κεντρικούς δρόμους, η οποία ξεκίνησε από την πλατεία Τριών Συμμάχων.

11.55 Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στην πορεία του Εργατικού Κέντρου - Ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πιθανότατα προσπάθησε να πάρει το πανό του Εργατικού κέντρου που ήταν στην κεφαλή της πορείας. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Νωρίτερα αναρχικοί είχαν κρεμάσει πανό στο Εργατικό Κέντρο.

 

11.25 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου, ενώ άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο ανέβηκαν στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ανάρτησαν πανό.

10.50 Με διαφορετικές συγκεντρώσεις τιμά η Πάτρα σήμερα το πρωί την Εργατική Πρωτομαγιά. Στην πλατεία Γεωργίου έχουν συγκεντρωθεί ήδη δυνάμεις και σωματεία του ΠΑΜΕ.

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και το νομαρχιακό τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ συγκεντρώνονται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ενώ στην πλατεία Τριών Συμμάχων πραγματοποιείται συγκέντρωση μελών της Πρωτοβουλίας συνδικαλιστών, εργαζομένων και ανέργων της Πάτρας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις