Τι δήλωσε η ίδια
Η τραγουδίστρια απο την Πάτρα είχε αναφερθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εφημερίδα ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με το όνομα του γιου της.
«Όταν πήγα να βγάλω διαβατήριο στον γιο μου βρέθηκα μπροστά σε καταστάσεις τραγελαφικές. Λες και ζούσαμε 50 χρόνια πίσω. Ο Γιώργος ήταν πολύ μωρό ακόμα και τους είπα ότι θα δηλωθεί με το δικό μου επώνυμο και δεν το δεχόταν το σύστημα! Δεν δεχόταν το κομπιούτερ κενό στο όνομα πατρός - γιατί ο Γιώργος δεν έχει όνομα πατρός. Τον πέταξε έξω το σύστημα» είπε χαρακτηριστικά η Ηρώ!
Για αυτό το θέμα ρωτήθηκε η τραγουδίστρια και έδειξε να ενοχλείται: «Δεν είναι κάτι που προτίθεμαι να το συζητήσω αυτή τη στιγμή μαζί σας. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι αυτά είναι προβλήματα που συναντάμε στην καθημερινότητα, πάρα πολλοί από εμάς στις δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες δεν εννοούν να καταλάβουν ότι οι κοινωνίες προχωράνε και ότι οι γονείς σήμερα που έχουν παιδιά, οι μονογονεϊκές οικογένειες είναι μια πραγματικότητα την οποία ή πρέπει να αποδεχθούμε ή εν πάση περιπτώσει ας πάρει ο καθένας το δρόμο του»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










