Ο Πατρινός Τάκης Ζαχαράτος, μέλος της κριτικής επιτροπής, εντυπωσίασε και πάλι, ντυμένος με ένα ροζ σακάκι
Είχε κάπως «πειραχτεί» τις προηγούμενες εβδομάδες και απογοητευτεί ο νεαρός τραγουδιστής Άρης Πλασκασοβίτης βλέποντας να πιάνει σχεδόν μόνιμα πάτο στις βαθμολογίες του σώου Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1, έτσι το χάρηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο live της χθεσινής Κυριακής του Θωμά 27 Απριλίου 2014, τα πήγε εξαιρετικά ως Φρέντι Μέρκιουρι, κερδίζοντας τελικά την πρωτιά και το έπαθλο του σώου αφήνοντας 2η την Σοφία Βόσσου – Αρίθα Φράνκλιν.
Όπως γράφει το σάιτ gossip-tv.gr, o ταλαντούχος Άρης Πλασκασοβίτης δυσκολεύτηκε πολύ να μεταμφιεστεί στον αρχηγό των Queen, τον αξέχαστο Freddie Mercury καθώς έπρεπε να μάθει τις απαιτητικές κινήσεις του ξένου σταρ και το επιβλητικό χτύπημα του ποδιού του. «Είναι πιο δύσκολο από όσο το φανταζόμουν. Έπεσε πολύ δουλειά», δήλωσε στα backstage. Με πολύ ενέργεια τα έδωσε όλα στη σκηνή και πλησίασε αρκετά είναι αλήθεια και στην εξωτερική εμφάνιση, τον Βρετανό ποπ ροκ σταρ Freddie Mercury.
«Είναι η πιο σοβαρή μελέτη που έχεις κάνει», του είπε η Μπέσσυ Μάλφα που χθες μιμήθηκε όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Μιχάλη Ρακιντζή. Κάπως αδικημένη του χθεσινού live θα λέγαμε ότι είναι η Σοφία Κουρτίδου που έκανε πολύ πειστικά την τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη που μάλιστα ήταν και η ίδια παρούσα στο στούντιο.
Όσο για την ερχόμενη Κυριακή το δημοφιλές σώου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 θα κινηθεί όπως και πέρυσι σε ρυθμούς Γιουροβίζιον. Ο Άρης Πλασκασοβίτης θα κάνει Σάκη Ρουβά και «Shake it» ενώ το μεγάλο γέλιο αναμένεται να πέσει με τον Κώστα Δόξα που θα μιμηθεί την Γιουροβιζιονική εμφάνιση της νικήτριας του 2004 Ρουσλάνας από την Ουκρανία με το «Wild Dances”.
*Στο μεταξύ ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος που κλέβει κάθε φορά την παράσταση ως μέλος της κριτικής επιτροπής με τα άκρως καυστικά και επιτυχημένα σχόλια του, χθες ήταν ιδιαίτερα κομψός με ροζ σακάκι και γραβάτα δια χειρός και πάλι του Πατρινού σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου.
Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλά με την κατερίνα Γκαγκάκη στη διάρκεια του χθεσινού σόου. Μάλιστα σε μία στιγμή χαρακτήρισε την ξανθιά κριτή ως σεξοβόμβα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλά με την κατερίνα Γκαγκάκη στη διάρκεια του χθεσινού σόου. Μάλιστα σε μία στιγμή χαρακτήρισε την ξανθιά κριτή ως σεξοβόμβα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










