Από τις 8:00 το απόγευμα
Η Ποικίλη Στοά στην Πάτρα, στην γωνία του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Παντανάσσης γιορτάζει τα 5 χρόνια της με ένα πάρτι αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στις 11 το βράδυ.
Το αγαπημένο καφέ και χώρος εικαστικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ένα All Day Long Plus Night Party με τους Matina Sous Peau και Ilias Lampropoulos.
Επίσης στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ακουστικό live με τους Χρήστο Πετρόπουλο (Wired, Quadra) Μιχάλη Τσιρώνη (Wired) και Στάθη Σταθόπουλο (Last Sparkle of Joy) οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον εορτασμό των 5ων γεννεθλίων της Ποικίλης Στοάς.
«Let's celebrate together – Ας γιορτάσουμε μαζί» είναι το σύνθημα της βραδιάς με τους υπευθύνους του χώρου να καλούν το κοινό να περάσει μία βόλτα από την «Ποικίλη Στοά».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










