Στη Δημοκρατική Αριστερά επιμένουν στο άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ
H ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι δεν έχει τίποτε αλλάξει μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού για την ΕΡΤ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί την επανάληψη της πρόταση που υπεβλήθη από τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ το μεσημέρι της Παρασκευής.
Στη Δημοκρατική Αριστερά επιμένουν στο άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ, την λειτουργία της με πλήρες πρόγραμμα, την αναδιοργάνωσή της ενώ θα λειτουργεί και, τέλος, στο να αρθεί η πράξη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που της βάζει λουκέτο.
Λίγο νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός, με μια έμμεση προειδοποίηση προς τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, ανέφερε ότι επιθυμεί (με την πρόταση που διατύπωσε) «να προχωρήσει απρόσκοπτα η συνεργασία τους» και να «αποφευχθούν περιπέτειες για το λαό».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










