Δείτε φωτό
Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 , στον πεζόδρομο Ρ. Φεραίου η εκδήλωση “Μια Γιορτή για το περιβάλλον”, η οποία εξελίχθηκε σε ένα οικολογικό πανηγύρι, με δράσεις για τα παιδιά και τους μεγάλους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το περίπτερο της ΑΔΕΠ Α.Ε. στο οποίο προβλήθηκαν και αναδείχτηκαν οι δράσεις για το Παναχαϊκό όρος , την αειφόρο ενέργεια και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Μεγάλη απήχηση είχε η διανομή στους πολίτες 800 περίπου γλαστρών με ανθοφόρα φυτά (γαρυφαλλιές, πετούνιες κ.λ.π.) τα οποία ήταν προσφορά της ΤΙΤΑΝ Α.Ε. Βιομηχανίας Τσιμέντων, στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με την ΑΔΕΠ Α.Ε.
Το περίπτερο της ΑΔΕΠ Α.Ε. επισκέφτηκε ο δήμαρχος Πατρέων Ι. Δημαράς μαζί με τους αντιδημάρχους καθώς και εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις που υλοποιεί για το περιβάλλον.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









