Η 55χρονη αγαπητή και δημοφιλής ερμηνεύτρια βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα ενώ το φετινό καλοκαίρι συνδυάζει τις συναυλίες της και με λίγες διακοπές
Η δημοφιλής τραγουδίστρια του έντεχνου χώρου Ελευθερία Αρβανιτάκη που αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου να έρθει στον ελαιώνα του Κάστρου της Πάτρας για μία μοναδική συναυλία, βρέθηκε πρόσφατα στην Ρόδο, όπου έδωσε μία συναυλία μαζί με τον Μπάμπη Στόκα ενώ παράλληλα φρόντισε να κάνει και τα μπάνια της.
Όπως μαρτυρά το φωτορεπορτάζ που δημοσιεύει το star.gr, η Ελευθερία Αρβανιτάκη φρόντισε παράλληλα με τη δουλειά, ν΄απολαύσει και λίγες μέρες καλοκαιρινής ανάπαυλας. Οι παπαράτσι την «τσάκωσαν» να κάνει την ηλιοθεραπεία της στην ξαπλώστρα πλάι στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε, φορώντας το μαύρο μπικίνι μαγιό της και γυαλιά ηλίου.
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ήταν χαμογελαστή και χαλαρή και έδειχνε να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










