Θα ασχολείται με θέματα της Περιφέρειας
Αλλάζουν τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τις πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΡΤ πρόκειται να ανακοινωθούν οι προσλήψεις σε θέσεις ΠΕΘ (προσωπικό ειδικών θέσεων) των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιώργου Κουβαρά, Σοφίας Γιαννακά και Νατάσσας Ράγιου. Όλοι θα αναλάβουν την παρουσίαση εκπομπών.
Ο Γιώργος Κουβαράς θα ενταχθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και θα πάρει την θέση της Μαρίας Σαράφογλου που μετακόμισε στο mega, η οποία δεν ήταν και στα πλάνα της νέας διοίκησης. Η Νατάσσα Ράγιου θα έχει δίωρη εκπομπή το Σαββατοκύριακό με θέματα της περιφέρειας, ενώ Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η Σοφία Γιαννακά θα παρουσιάσουν βραδινή πολιτική εκπομπή.
Ο Κώστα Σπυρόπουλος επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή και ανέλαβε ήδη την διεύθυνση προγράμματος. «Πονοκέφαλο» ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί για την διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης η θέση του Γενικού Διευθυντή, ο οποίος θα αποφασίσει για την απομάκρυνση του Διευθυντή Ειδήσεων Γιώργου Κογιάννη που αρνείται να παραιτηθεί.
Ο Στρατής Λιαρέλης είναι ένα από τα πρόσωπα που είναι κοινά αποδεκτά και από τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Η Έλλη Στάη όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει και φέτος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










