Έγινε όμως αντιληπτός από σοφρονιστικούς υπαλλήλους
Με το στομάχι του γεμάτο ηρωίνη επέστρεψε στη φυλακή ένας κρατούμενος του σωφρονιστικού ιδρύματος της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Ο αμετανόητος αλλοδαπός, υπήκοος Ινδίας, επέστρεψε στη φυλακή, μετά από άδεια που του είχε χορηγηθεί, εφοδιασμένος, μέσα στο σώμα του, με το λευκό θάνατο.
Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το πρωί. Κατά τη διαδικασία ελέγχου από σωφρονιστικούς υπάλληλους για τον επανεγκλεισμό του 30χρονου, ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό του ναρκωτικές ουσίες.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες προέκυψε ότι ναρκωτικές ουσίες είχαν εισέλθει στον οργανισμό του με τη μέθοδο της κατάποσης. Η κατασχεθείσα ναρκωτική ουσία ήταν ποσότητα ηρωίνης, μικτού βάρους 48,3 γρ. σε δέκα πέντε νάιλον συσκευασίες.
Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









