Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Και ναρκωτικά είχε ο αστυνομικός που διακινούσε μετανάστες

Κέρκυρα: Και ναρκωτικά είχε ο αστυνομικό...

Στο σπίτι του, βρέθηκαν 15 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και μια παράνομη καραμπίνα

Βαραίνει το κατηγορητήριο για τον 38χρονο αστυνομικό που φύλαγε τσίλιες κατά την διάρκεια της βάρδιάς του για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά αλλοδαπών λαθρομεταναστών από την Κέρκυρα στην Ιταλία, για λογαριασμό του κυκλώματος που τον πλήρωνε! Στο σπίτι του, βρέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με 15 γραμμάρια ακατέργαστη ινδικής κάνναβης και μια παράνομη καραμπίνα.

Ο αστυφύλακας που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και παραπέμφθηκε στα πειθαρχικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. με το ερώτημα της απόταξης.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά την σύλληψη του 27χρονου συνεργάτη του στη Λευκίμμη, στον οποίο οι άνδρες του Λιμενικού εμφανίστηκαν ως δουλέμποροι με ταχύπλοο και προσφέρθηκαν δήθεν να μεταφέρουν παράνομα στην Ιταλία 24 λαθρομετανάστες.

Και στο σπίτι του νεαρού Έλληνα κατασχέθηκαν ένα κιλό και 324 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα φλόμπερ με 39 φυσίγγια και δύο κινητά. Τα άλλα δυο μέλη της σπείρας των διακινητών, ένα 51χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός, συνελήφθησαν στην Αθήνα όπου είχαν πάει να παραλάβουν την αμοιβή τους για την μεταφορά των λαθρομεταναστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις