Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καλλιτεχνικό φεστιβάλ στη Veso

Καλλιτεχνικό φεστιβάλ στη Veso

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της ξεχωριστής κοινωνίας της Veso Mare. Σε μία προσπάθεια υποστήριξης της διάθεσης του κοινού, μία σειρά δραστηριοτήτων εορταστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου οργανώθηκε με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Zervas Art. H Veso Mare έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους προκειμένου να γιορτάσουν, να γελάσουν και να καλωσορίσουν με την καλύτερη διάθεση την καινούργια χρονιά που έρχεται.

Ο Άγιος Βασίλης παρέα με τα Ξωτικά του περιμένει τους επισκέπτες να παίξουν όλοι μαζί, ενώ στους υπαίθριους χώρους της Veso Mare μπροστά από μία ειδική για την περίσταση κατασκευή φωτογραφίζεται δωρεάν με τα παιδιά. Στο ίδιο σημείο είναι τοποθετημένο ένα γραμματοκιβώτιο στο οποίο οι μικροί μας φίλοι «ταχυδρομούν» το γράμμα με τις ελπίδες, τα όνειρα και τις ευχές τους για το νέο έτος. Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων τα τρία καλύτερα γράμματα θα βραβευτούν με Υποτροφίες για δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής από τις Σχολές Ζωγραφικής της Μίμας Βαγενά.

Το 50μελές Προπαιδικό Τμήμα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών θα παρουσιάσει τραγούδια των ημερών συνοδευόμενη από ηλεκτρικό πιάνο. Μια συναυλία χαράς κι ελπίδας για τους μικρούς και μεγάλους φίλους την Veso.

Με την επίβλεψη του Διευθυντή του Κέντρου Γιάννη Γερασίδη και της υπεύθυνης της Zervas Art Αντιγόνης Ζέρβα, η ιδιαίτερη οικογένεια της Veso Mare καλεί το κοινό να ξεχάσει για λίγο την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να βάλει χρώμα και μουσική στις γιορτινές μέρες, να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να εντάξει την τέχνη στην καθημερινότητά του. Με τις καλύτερες προσδοκίες για το νέο έτος και την πεποίθηση πως η τοπική κοινωνία θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα, η Veso Mare προσφέρει ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα δίνοντας ένα δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας.

Η Veso Mare στέλνει τις πιο θερμές μας ευχές της για Καλά Χριστούγεννα και για μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά.

Σημειώνουμε πως η είσοδος για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View