Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλ. Μπουρδούμης: Κάνει τον Τσίπρα στην ταινία του Γαβρά και μετά έρχεται Πάτρα

Αλ. Μπουρδούμης: Κάνει τον Τσίπρα στην τ...

Τρέχει πολύ στα επαγγελματικά αυτό το διάστημα

Εξώφυλλο στο περιοδικό «TV Έθνος» μπήκε την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος ως γνωστόν έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του, από την Κάτω Αχαΐα.

Στη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε εκτενώς για όλα, για το ρόλο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην νέα κινηματογραφική ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Ελληνογάλλου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο» που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Μάιο αλλά και για την φιλόδοξη παράσταση αρχαίου δράματος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Προμηθέας Δεσμώτης» όπου θα παίξει το φετινό καλοκαίρι και θα κάνει το ρόλο του Κράτους.

Με την παράσταση αυτή ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (ο Κωνσταντίνος της σειρά «Το σόι σου» του Alpha που σκίζει από τηλεθέαση) επιστρέφει και πάλι στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Τον θυμόμαστε και από την επιτυχημένη παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη δασκάλα του στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης», Κάτια Γέρου.

Σχετικά με την παράσταση που αναμένεται να είναι από τα σημαίνοντα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού του 2019 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε στο «TV Έθνος». «Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 9 και 10 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη. Είναι συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τις επιχειρήσεις Τάγαρη, με πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Βρετανίδα ηθοποιό, που έχει ελληνικές ρίζες, Κάθριν Χάντερ.

Εκεί υποδύομαι τον ρόλο του “Κράτους”. Εξαιρετικός θίασος επίσης. Νικήτας Τσακίρογλου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Πιατάς. Η μια δουλειά έρχεται μετά την άλλη, όμως το μυαλό μου αυτήν τη στιγμή είναι κυρίως στην ταινία. Ξέρεις, οι συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο».

Ολόκληρη η συνέντευξη στη σελίδα του www.ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight