Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέσπασμα οργής της συντρόφου του 36χρονου Πατρινού που ήθελε να χάσει βάρος και πέθανε - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασμα οργής της συντρόφου του 36χρονο...

Με το θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Πανελλήνιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση 36χρονου άνδρα από την Πάτρα, ο οποίος ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του σύντροφο, με την οποία ήσαν κοντά δέκα χρόνια μαζί.

Δυστυχώς όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ της κοινωνικής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του Σκάι «Μαζί σου», ο 36χρονος άνδρας απεβίωσε μετά από σοβαρά μετεγχειρητικά προβλήματα από επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί για να χάσει βάρος. Όπως είπε σε ξέσπασμα της η σύντροφος του 36χρονου Πατρινού, «δεν χρειαζόταν να κάνει την επέμβαση αλλά τον έπεισε ο γιατρός»!

Ο 36χρονος σωματώδης άνδρας από την Πάτρα ήθελε να σταθεί όμορφος ως γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, ωστόσο αυτή του η επιθυμία έμελλε τελικά να αποβεί και μοιραία καθώς του στοίχισε την ζωή. Ο νέος αυτός άνδρας ήταν υπάλληλος του Δήμου Πάτρας και «έσβησε» τον Μάιο του 2014, πριν περίπου 5 χρόνια ύστερα από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε προκειμένου να χάσει γρήγορα κιλά.

Μία από αυτές, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη όπως ειπώθηκε στην εκπομπή και ο 36χρονος την έκανε με ρίσκο της ζωής και της υγείας του, αφού κατ’ ουσία παρασύρθηκε και εξαπατήθηκε από τους γιατρούς, παρόλο που μπορούσε να αποφύγει, όπως τονίστηκε. Έπειτα, άρχισαν οι σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του, χάνοντας βάρος ανεξέλεγκτα. Ο άλλοτε υγιής και ρωμαλέος άνδρας δεν μπορούσε πλέον να τραφεί κανονικά και πάθαινε αναρρόφηση υγρών. Υποβλήθηκε σε δύο ακόμη επανορθωτικές επεμβάσεις, που ωστόσο δεν βελτίωσαν την κατάσταση και δεν τον βοήθησαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άδικα.

Στις 9 Απριλίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση αυτή, (έχει προηγηθεί η πρωτόδικη αθώωση του γιατρού). Ο εισαγγελέας εφετών έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής και η υπόθεση θα αναβιώσει ξανά στο δικαστήριο.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Σκάι μίλησε όπως προείπαμε, η σύντροφος του θύματος και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight