Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαγέϊκα: Πήρε ταξί, είπε στον οδηγό πως έχει όπλο και τον λήστεψε, αλλά...

Σαγέϊκα: Πήρε ταξί, είπε στον οδηγό πως ...

Τον βρήκαν όμως οι αστυνομικοί

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ληστεία που διαπράχθηκε χθες, το μεσημέρι, στα Σαγαίικα, σε βάρος οδηγού ταξί.  Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ειδικότερα, ο δράστης, χθες το απόγευμα στην Βάρδα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, για να τον μεταφέρει στα Σαγαίικα Αχαΐας, όπου κατά την άφιξη τους, απειλώντας τον παθόντα ότι φέρει όπλο,  κατάφερε να του αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, (50) ευρώ και ένα δαχτυλίδι.

Επίσης, ο 41χρονος ληστής  στην προσπάθειά του να αφαιρέσει το κλειδί από τον διακόπτη εκκίνησης του οχήματος, τραυμάτισε τον 60χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις