Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Στο πόδι" κάτοικοι στην Αγία Σοφία της Πάτρας για τον άστεγο Ίβο - Μαζεύουν χρήματα και ξεκίνησαν εκστρατεία για να μην απελαθεί

"Στο πόδι" κάτοικοι στην Αγία ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Οδηγήθηκε στα κρατητήρια χθες

Την ενεργοποίηση όλης της συνοικίας της Αγίας Σοφίας προκάλεσε η κράτηση του άστεγου αλλοδαπού Ίμπο που σύχναζε στην περιοχή στην Ασφάλεια Πατρών και το ενδεχόμενο να απελαθεί το επόμενο διάστημα.

Κάτοικοι κι επιχειρηματίες από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν για να βοηθήσουν το συμπαθή αλλοδαπό και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο απέλασής του.

Μάλιστα ενημέρωσαν σχετικά και δικηγόρους για να ασχοληθούν με την υπόθεση, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσής του με κουτί που έχει τοποθετηθεί σε καφέ της περιοχής.

Μαζί με τους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Σοφίας, επίσης και κάτοικοι της περιοχής Ρήγα Φερραίου από Γκότση ως Πουκεβίλ ανησυχούν για τον συμπαθέστατο και καλοσυνάτο Ίβο
Όλοι έχουν να πουν την καλή κουβέντα για τον άνθρωπο που είναι η αγαπημένη φυσιογνωμία της  γειτονιάς! 

Όπως επισημαίνουν με επιστολή τους στο thebest "προσπαθούσε με όποιον τρόπο να είναι χρήσιμος, να συμμετέχει σε αυτό που λέγεται "κοινότητα"! 
Από μάζεμα κουτιών για ανακύκλωση, έως να βοηθάει όποια γυναίκα έβλεπε να κουβαλάει βαριά ψώνια! 
Να ενδιαφέρεται για ανθρώπους, αλλά και για ζωάκια αδέσποτα και παρατημένα, όσο δεν ενδιαφέρεται η δική μας πολιτεία! 

Φιλικός και ευγενής, έλεγε πρώτος την ζεστή καλημέρα του σε όλους, σε μια εποχή που δεν λέμε εύκολα την καλημέρα στον διπλανό μας.... 

Ανησυχούμε για τον Ίβο, ενδιαφερόμαστε για αυτόν και βεβαίως τον θέλουμε κοντά μας, είμαστε αντίθετοι στην απέλασή του ή στην όποια απομάκρυνσή του από την πόλη μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις