Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

22 χρόνια μετά στο «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»!

22 χρόνια μετά στο «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»!

Για το νέο τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού Entertainment Weekly

Σαν μην πέρασαν τα χρόνια, οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές της πολύ επιτυχημένης ρομαντικής κομεντί «Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου - My Best Friend's Wedding», Julia Roberts, Rupert Everett, Cameron Diaz, και Dermot Mulroney ξαναέσμιξαν και φωτογραφήθηκαν στις απαλές αποχρώσεις του ροζ και του κρεμ μπεζ για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικάνικου περιοδικού Entertainment Weekly, ταιριάζοντας και στο πνεύμα της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου.

Έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τότε που «Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου - My Best Friend's Wedding» σε σκηνοθεσία Πι Τζέι Χόγκαν προβλήθηκε στις αίθουσες.

Σύμφωνα με το στόρι, όταν ο κολλητός της Τζούλιαν, Μάικλ, της λέει ότι παντρεύεται, η ίδια συνειδητοποιεί ότι τον αγαπάει και αποφασίζει να πάει να τον βρει και να σταματήσει το γάμο.

Η ταινία είχε βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Ιουνίου 1997 ενώ στην Ελλάδα είχε έρθει τον Δεκέμβριο. Είχε πάρει καλές κριτικές και έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 299,2 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Έλαβε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Μουσικής και τρεις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

Όπως φαίνεται και από τις πολύ ωραίες και χαριτωμένες φωτογραφίες, οι τέσσερις σταρ της ταινίας το καταδιασκέδασαν στο reunion που τους ζήτησε το περιοδικό Entertainment Weekly και ειδικά οι γυναίκες, η Τζούλια Ρόμπερτς με το πλατύ χαμόγελο – σήμα κατατεθέν της και η Κάμερον Ντιάζ που μάλιστα έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από το σινεμά, δείχνουν σχεδόν όπως και τότε στην ταινία.

Το φιλμ είχε παιχθεί και στην Πάτρα με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight