Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απάντηση Ψωμόπουλου στην Πατρινή Ρία Αντωνίου μετά την καταγγελία για βιασμό

Η απάντηση Ψωμόπουλου στην Πατρινή Ρία Α...

Τον αρνείται κατηγορηματικά

Την δική του απάντηση στην Πατρινή Ρία Αντωνίου που τον κατείγγειλε για βιασμό δίνει ο Χρήστος Ψωμόπουλος. Ο επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι σύντροφος της Ρίας Αντωνίου, διαψεύδει τις καταγγελίες για βιασμό και αρνείται τις κατηγορίες.

"Ο Ψωμόπουλος με βίασε όταν του ζήτησα να χωρίσουμε"-Σοκαριστικές καταγγελίες της Πατρινής Ρίας Αντωνίου στην αστυνομία

Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις αφού το μοντέλο έχει κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα η Ρία Αντωνίου πήγε, το πρωί της Δευτέρας, σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν αρνείται τη σχέση με την Ρία Αντωνίου, αλλά τον βιασμό

 

Συγκεκριμένα σε επιστολή - ανακοίνωση που έχει δοθεί στη δημοσιότητα αναφέρει:   «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου». To γνωστό μοντέλο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμη. Οι δικηγόροι του επιχειρηματία επιβεβαίωσαν την απάντηση σε επικοινωνία του Lifo.gr μαζί τους χωρίς να κάνουν περαιτέρω σχόλια.   «Δεν υπάρχει κατηγορούμενος.

Θέλω να δηλώσω το εξής. Δεν έχω εξουσιοδότηση από τον εντολέα μου να πω κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο εντολέας μου αρνείται τις αποδιδόμενες καταγγελίες, τις χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικές και όταν κληθεί, αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα εισφέρει ότι έχει εκείνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πέραν τούτου δεν έχω την εντολή να κάνω κάποια δήλωση. Αν σχηματιστεί δικογραφία θα το δούμε. Δεν έχουμε δικογραφία στα χέρια μας», ανέφερε ο δικηγόρος του Αθανάσιος Ζαμάνης, μιλώντας στη συνέχεια στον ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight