Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπεσε κολόνα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων - Πτώσεις δένδρων και κλαδιών στην Πάτρα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσε κολόνα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων -...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Συνεργεία του δήμου καθαρίζουν σχάρες υπονόμων από "βουνά" κλαδιών και φύλλων

Τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Πατρέων ήταν σε επιφυλακή όλο το βράδυ. Σε ανάλογη επιφυλακή ήταν και η πυροσβεστική υπηρεσία. Σάρωθρα χτενίζουν την Πάτρα από τα ξημερώματα και μαζεύουν τόνους φύλλων από τους δρόμους.

Οι συνήθεις ύποπτες οδοί, Κωνσταντινοπόλεως και Ελληνος Στρατιώτου, έδωσαν ξανά τα περισσότερα περιστατικά, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεάν κατα τη διάρκεια και της νύχτας.

Στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ, κολόνα ηλεκτροφωτισμού κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της Π.Υ.

Κλαδιά δέντρων και φύλλων έχουν πέσει ακόμα και μέσα σε σχολεία, κάτι που ενδεχομένως επαληθεύει και την ανησυχία που εξέφρασε η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης αποφασίζοντας το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα Παρασκευή.

Μεγάλα κλαδιά δέντρων έχουν πέσει σχεδόν πάνω στις μπασκέτες του προαυλίου, στο σχολικό συγκρότητα που συστεγάζει 6ο και 1ο Γυμνάσιο στην Αγ. Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κλαδιά δέντρων έπεσαν ακόμη και στις εισόδους σχολικών συγκροτημάτων

Κλαδιά δέντρων έπεσαν ακόμη και στις εισ...

Κλαδιά δέντρων έπεσαν ακόμη και στις εισόδους σχολικών συγκροτημάτων

Εξάλλου η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018».

Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» οι σχολικές μονάδες θα υλοποιούσαν εντός του σχολικού ωραρίου αθλητικές δράσεις (μεμονωμένα ή συνδυαστικά).

Η ημέρα αυτή αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που οδήγησαν στο κλείσιμο των σχολείων για προληπτικούς λόγους.

Δένδρο έπεσε και στην πλατεία Παπανδρέου, στο Ψαροφάι Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις