Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του 36χρονου αστυνομικού Βασίλη Πετρόπουλου - Θρήνος σε Πάτρα και Κομπηγάδι από τον ξαφνικό χαμό του...

Σήμερα η κηδεία του 36χρονου αστυνομικού...

Στις 5 το απόγευμα

Στις 5 τι απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα της Πάτρας θα κηδευτεί ο 36χρονος αστυνομικός Βασίλης Πετρόπουλος που σκοτώθηκε χθες στην Επαρχιακή οδό Πατρών Καλαβρύτων κοντά στην Καλάνιστρα φεύγοντας από το χωριό του το Κομπηγάδι για να μεταβεί στην Πάτρα όπου τον περίμενε η σύζυγός του Νικολίτσα και ο γιός του που πριν λίγες μερες τον είχαν βαπτίσει.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών - Καλαβρύτων - Νεκρός ο ...

Το σοκ για τους συγγενείς και τους φίλους του Βασίλη που υπηρετουσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στον Πειραιά ήταν μεγάλο. Ο γιος του προέδρου του Κομπηγαδίου Αντώνη Πετρόπουλου ήταν αγαπητός και δημοφιλής όχι μόνο στο χωριό του αλλά και στην Πάτρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Κι αυτό αποδεικνύεται από τον κόσμο που κατέκλυσε το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας χθες το πρωί μόλις ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μηχανή που οδηγούσε με ΙΧ.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει οτι ο Βασίλης δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους δικούς του φεύγοντας το πρωί της Πέμπτης από το Κομπηγάδι... "Τα λέμε αργότερα" τους είπε ... κάτι που δεν έγινε δυστυχώς ποτέ...

Συντετριμμένοι τον αποχαιρετούν σήεμρα ο Πατέρας του Αντώνης και η μητέρα του Γεωργία, η σύζυγός του Νικολίτσα και ο μικρός του γιος Αντώνης, όπως και τα αδέλφια του Κωνσταντίνα, Νικόλαος και Δημήτρης.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Κομπηγαδιου Ερυμάνθου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί στο 13,5ο  χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλαβρύτων –Χαλανδρίτσας, στην Καλάνιστρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα  το σοβαρό  τραυματισμό του τελευταίου.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών « ο Άγιος Ανδρέας», όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου συνελήφθη η 24χρονη οδηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου  ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις