Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση! ΦΩΤΟ

Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια ...

Για χάρη του Μουντιάλ

Τα μίντια έχουν ασχοληθεί πολύ με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και χθες η Μπριζίτ Τρονιέ είχε για ακόμη μια φορά την τιμητική της καθώς γιόρταζε στο Μέγαρο των Ηλυσίων την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Όμως η κόρη της σπάνια κάνει εμφανίσεις και η άφιξή της στην εκδήλωση, ήταν για όσους την κατάλαβαν, έκπληξη.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν έχει δύο κόρες και έναν γιο από έναν προηγούμενο γάμο: την 34χρονη Tiphaine Auzière, την 41χρονη Laurence Auzière-Jourdan και τον 43χρονο Sébastien Auzière.

Η μικρότερη κόρη, η Tiphaine, η οποία είναι δικηγόρος, βρέθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο για να γιορτάσει μαζί με την μητέρα της την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.

Η είσοδός της στο χώρο της δεξίωσης ήταν διακριτική και απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί με τους ποδοσφαιριστές όπως έκανε το προεδρικό ζεύγος.

Τα γαλλικά Μέσα που την εντόπισαν, σήμερα μιλάνε για την σπάνια αυτή εμφάνιση, αλλά και το στιλ της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει υιοθετήσει τη φινέτσα και την κομψότητα της μητέρας της.

Τελευταία φορά που οι φωτογράφοι είχαν καταγράψει την Tiphaine στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ήταν για την ορκωμοσία του Εμανουέλ Μακρόν, τον Μάιο του 2017.

Πηγή:lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight