Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρέμβαση του «Ιπποκράτη» για λειτουργικά προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας"

Παρέμβαση του «Ιπποκράτη» για  λειτουργι...

Στο Γαστρεντερολογικό και τις κυτταρολογικές εξετάσεις

Δύο παρεμβάσεις έκανε το Σωματείο εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Ιπποκράτης» για τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα παρέμβαση έγινε για τη λειτουργία του Γαστρεντερολογικού  και τις αυξημένες ανάγκες στον τομέα των κυτταρολογικών εξετάσεων, μετά τη μεταστέγαση του Ν. Νοσημάτων Θώρακος.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Με αφορμή τα προβλήματα που πρόσφατα αναδείχθηκαν σε ότι αφορά την λειτουργία του ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ, σας γνωρίζουμε ότι πολύ κακώς και παρατύπως οι εκεί Συνάδελφοί μας  υποχρεούνται σε  2ωρη ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, πέραν από το ωράριο εργασίας τους που είναι μόνον σε μία και μοναδική πρωινή βάρδια.

Επειδή η προαναφερόμενη  εργασία έχει επιβληθεί κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων και κανονισμών και μάλιστα ερήμην των αρμοδίων οργάνων, των προϊσταμένων τους αρχών και όχι μόνον, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να συνεχίζει να υφίσταται, ούτε να γίνει αποδεκτή.

Παρακαλούμε λοιπόν ΑΜΕΣΑ την παρέμβασή σας για την διευθέτηση το συντομότερο δυνατόν του προαναφερόμενου προβλήματος.

Η Αυξημένη δουλειά των κυτταρολογικών εξετάσεων που εμφανίστηκε μετά την μεταστέγαση στον χώρο μας του Ν.Ν Θώρακος και οι  ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ίσως και η ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  και όχι μόνον και σ΄ αυτόν τον τομέα, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου και των  Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.

Σε πρόσφατη περιοδεία μας στους χώρους δουλειάς, διαπιστώσαμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα, αυτήν την σοβαρή δυσλειτουργία  και βεβαίως την κραυγή αγωνίας- το S.O.S των εκεί Συναδέλφων την αγχώδη λειτουργία τους σε ότι αφορά την διεκπεραίωση της σχετικής δουλειάς.

Παρακαλούμε λοιπόν την ΑΜΕΣΗ παρέμβασή σας, για την διευθέτηση της  προαναφερόμενης δυσλειτουργίας, που σίγουρα έχει επιπτώσεις στους ασθενείς.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτιριακά και προσωπικό στο επίκεντρο της συνάντησης του "Ιπποκράτη" με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις