Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν βάσεις για ομπρέλες, ντουζιέρα και αποδυτήρια στην παλιά Ρομάντζα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν βάσεις για ομπρέλες...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε μια μικρή αλλά πιο κοντινή από την Πλάζ, παραλία

Οι πλάζ της Πάτρας αποκτούν περισσότερες ανέσεις. Ο δήμος τοποθετεί αποδυτήρια, ντουζιέρες και ομπρέλες όπου είναι δυνατόν και με  τα οικονομικά δεδομένα που διαθέτει. Τις επόμενες ημέρες και η πλαζ αναμένεται να αποκτήσει επιπρόσθετες ανέσεις για τους λουόμενους.

Ο δήμος Πατρέων, σύμφωνα και με τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Δημησιάνο που βρήκαμε επι τόπου στην παλιά Ρομάντζα να συντονίζει τις εργασιές στην μικρή παραλία, δεν φροντίζει για τις υποδομές μόνο στην Πλάζ. Οι ανάγκες των λουόμενων για σκίαση, έναν χώρο να αλλάξουν και γιατί όχι κι ένα ντουζ υπάρχουν και σε άλλες παραλίες και στο μέτρο του δυνατού ο δήμος δημιουργεί υποδομές.

Το πρωί της Πέμπτης και σε ένα σημείο όπου αρκετοί λουόμενοι επιλέγουν καθώς βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο κέντρο και από την πλάζ, στο ύψος της παλαιάς Ρομάτζας, συνεργεία του δήμου Πατρέων εγκατέστησαν όλα όσα βασικά χρειάζεται μια παραλία.

Τις επόμενες ημέρες και η πλαζ αναμένεται να αποκτήσει περισσότερες ανέσεις για τους λουόμενους.

Ο δήμος στον βαθμό που του επιτρέπουν τα οικονομικά του δεδομένα προσπαθεί να δημιουργήσει υποδομές για αναψυχή όπου μπορεί, ενώ και το πρόσφατο ξεμπλοκάρισμα του αιγιαλού από την κτηματική εταιρεία του λύνει τα χέρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις