Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καζάκος στο thebest.gr για τους "προδότες νέους": "Στη χώρα συμβαίνει εξανδραποδισμός. Να αντιστέκονται παλεύοντας στον τόπο τους οι νέοι"

Καζάκος στο thebest.gr για τους "πρ...

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, απαντά και για το Θέατρο: Εάν έχω χρεώσει τον Δήμο θα απολογηθώ

Ανασκευάζει μεν μιλώντας στο thebest.gr ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστας Καζάκος μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί προδοσίας των νέων Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό, ωστόσο εμμένει ότι η αντίσταση επιβάλει την παραμονή τους στην χώρα. Η μόνη λύση κατά τον Κώστα Καζάκο για να «σταματήσει η αιμορραγία της χώρας, είναι να μείνουν οι νέοι να παλέψουν από την πατρίδα τους», διευκρινίζοντας στην ουσία τις δηλώσεις του περί προδοσίας.

Την ίδια στιγμή ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπα με δηλώσεις του αδειάζει τον καλλιτεχνικό διευθυντή Κουτσούμπας για Καζάκο: Δεν συμφωνώ με τις λέξεις που χρησιμοποίησε

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καζάκος στο thebest.gr:

«Είμαστε 10.000.000 και 500.000 νέοι έφυγαν για δουλειά στο εξωτερικό. Η χώρα μας ματώνει. Εγώ το φαινόμενο θίγω και τις πολιτικές που μας οδήγησαν σε αυτό.

Μια λέξη περιγράφει αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας, εξανδραποδισμός! Η πολιτική οδήγησε σε αυτό το φαινόμενο. Φεύγει ο ανθός του τόπου για το εξωτερικό, θα λιώσει ο τόπος, δεν θα μείνει τίποτα. Αυτήν την αιμορραγία από νέους θα την πληρώσουμε.

Στην πολιτική αναφέρομαι, και δεν είναι τωρινή η δήλωση, το λέω καιρό. Η πολιτική συνιστά προδοσία. Θα λιώσει ο τόπος!

Δεν έχω άνοια! Παλεύω για τη νεολαία χρόνια, δεν λέω για τα παιδιά. Η δουλειά μου είναι να τονώνω το ηθικό των νέων, οι οποίοι τρομοκρατημένοι από την φτώχεια και τις σημερινές συνθήκες εξαθλίωσης, φεύγουν για το εξωτερικό.

Όλοι επιθυμούν να κατακτήσουν μόρφωση, οικογένεια, άνετη ζωή και προκοπή, αλλά μπορούν να παλέψουν στον τόπο τους. Να αντιστέκονται να τα κερδίζουν αγωνιζόμενοι στον τόπο τους.

Η αιμορραγία αυτή θα τον καταστρέψει τον τόπο, χρειαζόμαστε αφύπνιση. Τα φωνάζω χρόνια.»

Σε ερώτηση αν αυτό είναι εφικτό, απαντά: «Προφανώς και είναι εφικτό. Αλλιώς θα ήμασταν υπόδουλοι του Ρωμαίων και των Τούρκων ακόμα. Με αίμα κερδίζονται οι αγώνες.

Δεν στα χαρίζει κανένας αυτά, και μάλιστα στα παίρνουν πίσω. Όλοι οι αγώνες του προηγούμενου αιώνα για τους εργαζομένους, σβήστηκαν με μια απόφαση σε μία μέρα.

Οι προβλέψεις λένε ότι θα πρέπει να είμαστε με το κεφάλι κάτω μέχρι το 2060. Το γεγονός λέγεται εξανδραποδισμός, το επαναλαμβάνω. Πρέπει να αντιδράσουμε.

Ας το ονομάσει ο καθένας όπως θέλει, Εγώ το λέω προδοτική πολιτική. Πρέπει να αντιδράσουν οι νέοι.»

Όσον αφορά το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας ο Κώστας Καζάκος επεσήμανε πως στο τέλος της θητείας του τον Ιούλιο του 2017 θα γίνει απολογισμός και πως θα απολογηθεί αν έχει κάνει λάθη ή αν αποδειχθεί ότι έχει χρεώσει τον Δήμο.

«Θα κάνουμε μία συνάντηση που γίνει ο απολογισμός της διετίας. Να δούμε τι άφησε η παρουσία μου στην Πάτρα και στον Πατρινό λαό. Κι αν έχουμε κάνει λάθη ή έχουμε χρεώσει το Δήμο, θα βγούμε να απολογηθούμε.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κώστας Καζάκος: "Δεν παίρνω πίσω όσα είπα περί προδοσίας των νέων που μεταναστεύουν"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις