Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικό Δελτίο: Σύλληψη 54χρονης στο Αίγιο, συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κουρτέσι και Αγρίνιο

Αστυνομικό Δελτίο: Σύλληψη 54χρονης στο ...

Περίεργη διάρρηξη στο σχολείο

Πολλές οι συλλήψεις και οι δικογραφίες απο το αστυνομικό δελτίο σε Αχαΐα Ηλεία και Ακαρνανία. Αναλυτικά: Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σελινούντα Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, μια 54χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν με λοστό πόρτα εισόδου σχολείου στην Πάτρα και αφαίρεσαν από δύο γραφεία ένα λουκέτο με κλειδιά, καθώς και ένα εξάρτημα ρομποτικής – φυσικής.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών –Πύργου, στο Κουρτέσι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο αλοδαποί, υπήκοοι Κολομβίας και Ισπανίας, ηλικίας 28 και 35 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα τμήμα αυτοσχέδιου  τσιγάρου μείγματος καπνού και κάνναβης. (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ)

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις