Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκτός Survivor Κολιδά και Ιωαννίδης μετά το τροχαίο - Επιστρέφει στην Ελλάδα η Ειρήνη

Εκτός Survivor  Κολιδά και Ιωαννίδης μετ...

Το ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης

Την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ειρήνη. Εμφανώς συγκινημένη είπε στο συμβούλιο πως λόγω του τραυματισμού της δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για την οικογένειά της, όπως χαρακτήρισε την ομάδα των Μαχητών.

«Η Ειρήνη κατά τον τραυματισμό της αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα... Οι Μαχητές σίγουρα έχουν μια μεγάλη απώλεια αλλά καταβάλουν πλήρως την κατάσταση», γράφτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Survivor στο facebook.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Εκτός Survivor οι παίχτες των Μαχητών Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Ιωαννίδης μετά το τροχαίο που είχαν, πριν από τρεις ημέρες, καθώς ο τραυματισμός τους δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν. Την ανακοίνωση έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τι θα γίνει στη συνέχεια, ωστόσο θεωρείται ότι η Ειρήνη Κολιδά, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ο Μάριος Ιωαννίδης, θα παραμείνει για ανάρρωση στο νοσοκομείο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε, ότι η Ειρήνη Κολιδά έχει σπάσει δυο πλευρά, ενώ ο Μάριος έχει νάρθηκα στο χέρι. Στο επεισόδιο προβλήθηκαν πλάνα από τους δυο τραυματίες στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφθηκε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight