Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα γέλια της οργής και η πολυτέλεια των Ιεραρχών που προκάλεσαν τους Πατρινούς

Πάτρα: Τα γέλια της οργής και η πολυτέλε...
Ξανάλατος Νίκος

Σφοδρή αντίδραση ακόμα και από τοπικά στελέχη της ΝΔ για το αδικαιολόγητα εύθυμο κλίμα

Αλγεινή εντύπωση και συζητήσεις που περιλάμβαναν βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τα πολιτικά πρόσωπα, που εντός και κυρίως εκτός του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα φάνηκαν να το διασκεδάζανε πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις ξεσπούσαν και σε γέλια, προκάλεσε  η συγκεκριμένη δημόσια εικόνα τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, άκρως σοβαρό και υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. στην περιοχή μας που ήταν στο «κάδρο» των επισήμων, μόλις κατάλαβε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει και ο κόσμος άρχιζε να τους επικρίνει για την συμπεριφορά τους, απομακρύνθηκε αφού πρώτα τους επέπληξε λέγοντας, «ντροπή μας βλέπουν υπάρχουν και όρια».

Δεν ήταν λίγοι και οι πολίτες που αναρωτήθηκαν ποιο είναι το ευχάριστο γεγονός στην Πάτρα και στην χώρα, που τους έκανε να γελούν με την ψυχή τους! Το παζλ της ελαφρότητας που χαρακτήριζε πολλές στιγμές κάποιων εκ των πολιτικών προσώπων, συμπλήρωσαν οι Ιεράρχες με την «υπερβολικά πολυτελή» για την εποχή παρουσία τους, όταν παραταγμένοι στα σκαλιά του Ναού εκτεθήκαν μαζικά στα μάτια του πλήθους των πιστών.

Και αυτό γιατί οι Πατρινοι εκτός από Θεοσεβούμενοι Χριστιανοί και λάτρεις του Πρωτοκλήτου Προστάτη της Πάτρας, είναι μεταξύ άλλων άνεργοι, αγρίως φορολογούμενοι, ανασφάλιστοι, ταλαιπωρημένοι από την καθημερινότητα, συμβασιούχοι υπό απόλυση, χαμηλοσυνταξιουχοι και νέοι εργαζόμενοι επιστήμονες και μη, με βασικό μισθό 590 Ευρώ.

Και του χρόνου κύριοι, αλλά με περισσότερο μυαλό.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις