Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Τσίπρας για την παρουσία Τσακαλώτου στην Τούμπα: Είναι γκαντέμης έχασε με 3-0 ο ΠΑΟΚ

Τσίπρας για την παρουσία Τσακαλώτου στην...

Η απάντηση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΝΔ

Φωτιές άναψε η παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου την Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε. Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο η αντιπολίτευση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αφήνει υπονοούμενα μιλώντας την Παρασκευή στη Βουλή.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με χιούμορ στον πρόεδρο της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την δευτερολογία του στη βουλή απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την διαπραγμάτευση είναι ο υπουργός Οικονομικών. Αντίθετα, εκείνος χθες πήγε στη σουίτα μεγαλοεπιχειρηματία για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος χαμογελώντας απάντησε στον κύριο Μητσοτάκη: «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θέλετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και έχασε τελικά ο ΠΑΟΚ με 3-0. Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports