Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γλίτωσε από θαύμα ο γιος του πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρου που έπεσε από γέφυρα

Πάτρα: Γλίτωσε από θαύμα ο γιος του πρώη...

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα»

17.44 Eκτός κινδύνου είναι ο γιος του Θανάση Νταβλούρου μετά την πτώση του. Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και νωρίτερα υποβλήθηκε σε μια πρώτη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o άνδρας δεν έπαθε τραυματισμό που να απειλεί τη ζωή του (ρήξη οργάνων , αιμάτωμα κλπ) και έχει πλήρη διαύγεια. Φέρει τραύματα στο πρόσωπο και κατάγματα.

Νωρίτερα

Επεισοδιακή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του πρώην βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλούρου .Ο γιος του που νωρίτερα έπεσε από γέφυρα της Περιμετρικής στο Νέο Σούλι, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.Ο νεαρός φέρεται να έχει επαφή με το περιβάλλον και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί φέρονται να χαρακτηρίζουν αντιμετωπίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

13.00 26 ετών γιος γνωστού πολιτικού στελέχους της Αχαΐας είναι ο άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα της Περιμετρικής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

12.13 Άνδρας είναι το άτομο που νωρίτερα έπεσε από γέφυρα της Περιμετρικής στο Νέο Σούλι. Έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Νωρίτερα

Νέα πτώση ατόμου, η δεύτερη κατά σειρά μέσα σε 24 ώρες. Πριν από λίγο,ένα άτομο, έπεσε από γέφυρα, στην Περιμετρική της Πάτρας, στο ύψος του Νέου Σουλίου.

Το άτομο έπεσε στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επί τόπου το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Χθες μια γυναίκα 55 ετών, έπεσε από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου στην οδό Κορίνθου, ενώ χθες επίσης άνδρας αποπειράθηκε να πέσει επίσης στο κενό, από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Μαιζώνος.

Πάτρα:Μία αυτοκτονία και μια απόπειρα χθες-55χρονος επιχείρησε να πέσει από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στη Μαιζώνος-Tα κοινά σημεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις