Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κοινές εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες έκαναν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Κοινές εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες...

Η κ. Χατζηγεωργίου χαρακτήρισε τον αγαπημένο της πολύ προστατευτικό

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του, από την Κάτω Αχαΐα, το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τη γοητευτική δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, την οποία το κοινό γνώρισε μέσα από τα ρεπορτάζ και την παρουσία της στα δελτία ειδήσεων του Mega ενώ πρόσφατα πήρε μεταγραφή στο κανάλι του Alpha.

Το ζευγάρι όπως αναφέρει το σάιτ tlife.gr, απ’ όπου και η φωτ., έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης "Για όνομα" στο θέατρο Αλίκη στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να μιλά για τη σύντροφό του λακωνικά αλλά χωρίς να αποφεύγει τις ερωτήσεις.

"Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή", είπε χαρακτηριστικά. Σειρά είχε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να μιλήσει για τη σχέση τους στην επόμενη κοινή τους εμφάνιση που ήταν το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το ψέμα".

“Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου”. Και συνέχισε λέγοντας: “Είναι πολύ προστατευτικός και δεν ζηλεύει. Είναι κύριος!”.

Πηγή: tlife.gr

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εκτός από τη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha, ετοιμάζεται θεατρικά να παίξει στο ελληνικό ανέβασμα του μιούζικαλ «Mamma Mia».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήρθε στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ωδείο με την παράσταση "Τα Ψηλά Βουνά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight