Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η απάντηση του Ιάσονα Φωτήλα στην ηγεσία του Ποταμιού-Αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με τη ΝΔ

Η απάντηση του Ιάσονα Φωτήλα στην ηγεσία...

'Μύλος" στο Ποτάμι

Ανάβει η κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, με την ηγεσία του κόμματος. Ο κ. Φωτήλας, με σημερινή του δήλωση, απάντησε στην κριτική που του άσκησε χθες ο γραμματέας του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Φωτήλα ότι το Ποτάμι δεν μπορεί πια μόνο του και πως πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

"Φουρτούνα" στο "Ποτάμι" - "Tίμησε την εντολή που πήρες ή πήγαινε στο καλό" λέει ο Αβραμίδης στον Φωτήλα

«Θέλω να θυμίσω στον φίλο και σύντροφο Παντελή, ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να “πετάμε λάσπη” αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω, ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο, δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους. Σε καμία δε περίπτωση, η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας. Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε, ούτε και από την Ν.Δ», αναφέρει ο κ. Φωτήλας.

 

Ο κ. Φωτήλας επισημαίνει στον κ. Αβραμίδη ότι καλό θα ήταν να θυμάται, ότι σαν γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις, προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.

 

Να σημειωθεί ότι ο γραμματέας του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Φωτήλα, είχε δηλώσει χθες: «Είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των “παλαιών κομμάτων” προς περιφερειακά, αλλά και κεντρικά στελέχη του κινήματός μας. Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία».

Όλη η απάντηση του κ. Φωτήλα

"Θέλω να θυμίσω στο φίλο και σύντροφο Παντελή ότι το ΠΟΤΑΜΙ δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να «πετάμε λάσπη» αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το ΠΟΤΑΜΙ και ο Σ.Θ. προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους. Σε καμία δε περίπτωση η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας.

Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε ούτε και από την Ν.Δ.

Ο σύντροφος Παντελής καλό θα ήταν να θυμάται ότι σαν Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.

Όσον αφορά το ποιος εκτίθεται είναι ξεκάθαρο ότι δεν εκτίθεται αυτός που λαμβάνει τη λάσπη αλλά αυτός που την πετάει.

Ιάσονας Φωτήλας:Θέλει συνεργασία του Ποταμιού με τη ΝΔ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις