Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρώτευσαν οι Argo της Eurovision στα βραβεία EuroCyclops 2016

Πρώτευσαν οι Argo της Eurovision στα βρα...

Κατέκτησαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη εμφάνιση group"

Μπορεί οι Argo να μην τα κατάφεραν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον περασμένο Μάιο στην Στοκχόλμη καθώς δεν είχαν περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό, ωστόσο πρόσφατα πήραν την ρεβάνς.

Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision INFE Greece Mάκης Χαραλαμπόπουλος, του σωματείου των φαν που συνόδευσε το συγκρότημα των Argo τον περασμένο Μάιο στη Σουηδία για τον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού, το συγκρότημα με τους Ποντιακό ήχο και ρυθμό στο κομμάτι «Utopian Land» που μας είχε εκπροσωπήσει μετά από ανάθεση από την ΕΡΤ, κατάφερε και  εξασφάλισε  την πρώτη θέση στα βραβεία "EUROCYCLOPS 2016" που διοργανώνονται με τη συμμετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων κάθε χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα οι συμπαθείς Argo κατέκτησαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη εμφάνιση group" ενώ "συναγωνίστηκε" με τα συγκροτήματα που εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό της Eurovision 2016, την Κύπρο (Minus One), τη Γεωργία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία.

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία ξεκίνησε το καλοκαίρι από τον ιστότοπο  singalongeurope.com  και τα τελικά αποτελέσματα έγιναν γνωστά σήμερα 17/10/2016, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους από κάθε γωνιά του πλανήτη να δίνουν τη δική τους ψήφο και να φθάνουν τη χώρα μας στη πρώτη θέση για το 2016.

Να σημειώσουμε ότι η διαφορά μεταξύ της Ελλάδας και του συγκροτήματος από τη Γεωργία που έλαβε τη δεύτερη θέση ήταν 350 ψήφοι, ενώ η Κύπρος τελικώς με το ροκ συγκρότημα βρέθηκε στη τρίτη θέση. Η Κύπρος είχε περάσει στον μεγάλο τελικό.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου φίλων της Eurovision, συμπληρωματικά δεν αμέλησε να στείλει τις ευχαριστίες του στους Argo για αυτή τη "μουσική νίκη τους" έστω και "μετά εορτής".

Διαβάστε ακόμα:

Ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου;

Οι Λούκας Γιώρκας και Α. Λέοντας ακούγονται ως πιθανοί εκπρόσωποι της Κύπρου στη Eurovision 2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight