Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τομ Χανκς για Ντόναλντ Τραμπ: Είναι εγωκεντρικός, ρηχός και φαφλατάς

Τομ Χανκς για Ντόναλντ Τραμπ: Είναι εγωκ...

Ο Χανκς τιμήθηκε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς που μετά το ρόλο του πιλότου στο φιλμ «Sully» του Κλιντ Ίστγουντ που σημείωσε εμπορική επιτυχία, εμφανίζεται και πάλι ως Ρόμπερτ Λάνγκτον στο φιλμ «Inferno» του Ρον Χάουαρντ (παίζεται σε Στερ σίνεμας και Πάνθεον στην Πάτρα) χαρακτήρισε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ ως "εγωκεντρικό και ρηχό φαφλατά", μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους το βράδυ της Πέμπτης 13/10/2016 στη Ρώμη. Ο Τομ Χανκς δεν δίστασε μάλιστα να κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ του Τραμπ και του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Αμερικανός αστέρας του κινηματογράφου που είναι μεγάλος υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, ταξίδεψε στην Ιταλική πρωτεύουσα για να λάβει το βραβείο για την προσφορά του στον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ρώμης που ξεκίνησε στις 13 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου 2016.

"Γιατί ο Τραμπ;" απήντησε μιμούμενος τους Ιταλούς δημοσιογράφους που του έθεσαν το ερώτημα αυτό πάμπολλες φορές. "Είστε Ιταλοί, Γιατί ο Μπερλουσκόνι;".

"Κάθε τέσσερα χρόνια, έχουμε την παρέλαση του τσίρκου στις ΗΠΑ. Κάθε τέσσερα χρόνια αποφασίζουμε ποιός θα είναι ο ηγέτης. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο κόσμος διανύει κάτι πολύ βαθύ, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο, μυστηριώδες, με ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη να είναι αντιμέτωπο με προβλήματα που δείχνουν άλυτα" πρόσθεσε ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Τομ Χανκς, η γυναίκα του οποίου Ρίτα Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής υπογράμμισε επίσης πως "όταν οι ΗΠΑ βρέθηκαν αντιμέτωπες με παρόμοιες δύσκολες συνθήκες και εποχές, εμείς ουδέποτε στραφήκαμε σε έναν υποψήφιο που ήταν ένας εγωκεντρικός και ρηχός φαφλατάς".

Ο 60χρονος Τομ Χανκς παρέλαβε το βραβείο από την μεγάλη Ιταλίδα ντίβα Κλαούντια Καρντινάλε.

Στην βασική φωτ. ο Τομ Χανκς σε σκηνή της ταινίας "Γέφυρα των κατασκόπων" που προβλήθηκε και στην Πάτρα τον περασμένο χειμώνα ενώ στην κάτω φωτ. σε σκηνή από το "Sully" που περιέγραφε ένα αληθινό περιστατικό, την προσυδάτωση στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη, ενός Αμερικάνικου επιβατικού αεροσκάφους πριν λίγα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτιά για το "Sully" με τον Τομ Χανκς στις ΗΠΑ και 40.000 εισιτήρια στην Ελλάδα - Το φιλμ αρέσει και στους Πατρινούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight