Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποθεώθηκε χθες βράδυ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Αρχαίο Ωδείο-Συνωστισμός και ένταση στην είσοδο για τον "Συρανό"

Αποθεώθηκε χθες βράδυ ο Βασίλης Χαραλαμπ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Απόψε η τελευταία παράσταση στην Πάτρα

Ενθουσίασε το κοινό που συνέρρευσε χθες βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας η παράσταση «Συρανό» που  παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου. Το κοινό της Αχαϊκής πρωτεύουσας περίμενε με ανυπομονησία την παράσταση σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Δήμητρα Ματσούκα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το Αρχαίο Ωδείο ήταν κατάμεστο και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την παράσταση στην οποία έδινε ιδιαίτερη δυναμική και η μουσική την οποία υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα. Εντυπωσιακά σκηνικά, γρήγορες εναλλαγές πρόσφεραν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χάρισε γέλιο και συγκίνηση υποδυόμενος τον «Συρανό» και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Ίσως είναι ο ηθοποιός που χειροκροτήθηκε όσο κανείς από τους Πατρινούς το φετινό καλοκαίρι. Το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του για τον Αιγιώτη ηθοποιό και ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος στο τέλος της παράστασης. Η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα μάγεψε ως «Ρωξάνη», ένας ρόλος που της ταιριάζει απόλυτα.

Ωστόσο λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής υπήρξαν και εντάσεις. Αρκετός κόσμος που έφτασε στο Αρχαίο Ωδείο δεν μπόρεσε να δει την παράσταση καθώς τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί από νωρίς.

Συνωστισμός, εκνευρισμός, και λεκτικά επεισόδια στην είσοδο ήταν το μοναδικό δυσάρεστο της βραδιάς που οι θεατρόφιλοι Πατρινοί θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Η παράσταση «Συρανό» θα παιχτεί στο Αρχαίο Ωδείο και απόψε( 23 Αυγούστου 2016).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight