Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με κατάνυξη η Ελλάδα γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου-Λαοθάλασσα στην Τήνο

Με κατάνυξη η Ελλάδα γιορτάζει την Κοίμη...

Το Πάσχα του καλοκαιριού

Με κατάνυξη σήμερα όλη η Ελλάδα τιμά την  Κοίμηση της Θεοτόκου, μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης.Στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων είναι ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στην Τήνο, η Εκατονταπυλιανή της Πάρου, αλλά και η Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, όπου βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην Τήνο, την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος, ενώ στο νησί παραβρίσκονται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στην Τήνο, παράλληλα, διεξάγονται εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 76 ετών από τον τορπιλισμό της του καταδρομικού «Έλλη» από το ιταλικό υποβρύχιο «Delfino», στην κορύφωση της φασιστικής επιθετικότητας απέναντι στην Ελλάδα πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η βύθιση της «Έλλης» προκάλεσε το θάνατο εννέα ανθρώπων.

Τορπιλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο και άλλους επισήμους στη θάλασσα προκειμένου να πετάξουν στεφάνια στα κυκλαδίτικα νερά.

Ωστόσο η τορπιλάκατος αναχώρησε λίγο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να επιβιβαστούν ο Βασίλης Λεβέντης και άλλοι επίσημοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις