Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Δημαράς: "Άνεργοι και οικονομικά αδύνατοι δεν θα πληρώνουν τέλη και νερό"

Γ. Δημαράς: "Άνεργοι και οικονομικά...

"Η παράταξη του κ. Κατσικόπουλου αποτελεί κληρονομιά της Σημερινής Δημοτικής Αρχής"

Τη δέσμευση ότι οι άνεργοι και οι οικονομικά αδύνατοι δημότες της Πάτρας, δεν θα πληρώνουν δημοτικά τέλη και νερό, εάν εκλεγεί δήμαρχος ο Γιάννης Δημαράς, έκαναν γνωστή σήμερα, οι εκπρόσωποι της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», Δημήτρης Σαρδελιάνος και Ανδρέας Φίλιας. Παραχώρησαν μάλιστα και στοιχεία για το πώς αυτό είναι εφικτό, θέλοντας να αποδείξουν, ότι δεν πρόκειται για απλές προεκλογικές υποσχέσεις.

Παράλληλα, τόνισαν ένα ακόμα ζήτημα, που απορρέει από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σταυροδοσίας, και δεν είναι άλλο, από την ανάγκη των δημοτών, να δουν να αλλάζει το σκηνικό στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής:

"Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ:

Α. Οι άνεργοι και οι οικονομικά αδύνατοι δε θα πληρώνουν  δημοτικά τέλη και νερό.

Β. Δημιουργούμε μαζί με την εκκλησία, Ταμείο Αλληλεγγύης  για να πληρώνονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλες επείγουσες ανάγκες των ανέργων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά από τα οικονομικά μέτρα χρειάζονται το Δήμο στο πλευρό τους.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Η ανακοίνωση της σταυροδοσίας από το Πρωτοδικείο  επιβεβαιώνει την ανάγκη «αλλαγής του σκηνικού».  Επιβεβαιώνεται ότι η παράταξη του κ. Κατσικόπουλου αποτελεί κληρονομιά της Σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Δικαιούμαστε να θέσουμε το ερώτημα: Πάλι οι ίδιοι και τα ίδια;

Το μήνυμα των πατρινών αυτή την Κυριακή θα ακουστεί δυνατά. Η νίκη των πατρινών διαμέσου του Γιάννη Δημαρά θα μεταφέρει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο μέγαρο Μαξίμου.

Την Κυριακή το βράδυ θα πανηγυρίσει η Πάτρα και όχι αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση της πόλης και είναι συμμέτοχοι στη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ κ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σχετικά με την ψήφο του κ. Κατσικόπουλου στα Καλάβρυτα, ο κ. Κατσικόπουλος έκανε δύο λάθη.

Αρχικά σκηνοθέτησε ότι ψήφισε στην Πάτρα, ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει αυτό εκτός και αν ήθελε να αποκρύψει ότι δεν πρόλαβε να μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα ακριβώς επειδή δεν είχε στο μυαλό του να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο της Πάτρας.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς πόσο χρήσιμος είναι κάποιος σε κάτι που πιθανόν προσπαθεί να κάνει τη στιγμή που δεν το θέλει πραγματικά.

Στη συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει το ατόπημα του  αποκρυπτόμενος πίσω από έντιμους συμπολίτες που ζουν πολλά χρόνια στην Πάτρα διατηρώντας τα πολιτικά τους δικαιώματα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις