Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιάννης Κρητικός άφησε πίσω τα φαβορί Μαγγίρα και Αποστολία Ζώη, στο Your Face Sounds Familiar

Ο Γιάννης Κρητικός άφησε πίσω τα φαβορί ...

Κέρδισε μιμούμενος τον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη

Ο Γιάννης Κρητικός, ο νεαρός τραγουδιστής που πριν τη συμμετοχή του στο διασκεδαστικό σώου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» δεν τον ήξεραν πολλοί, ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 το βράδυ.

Επέλεξε να μεταμφιεστεί στον αξέχαστο θρύλο της ελληνικής μουσικής Νίκο Ξυλούρη, τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» και κέρδισε τις περισσότερες ψήφους και τηλεφωνήματα του κοινού. Έτσι 2η έμεινε τελικά η Αποστολία Ζώη που εντυπωσίασε στη διάρκεια του σώου συνολικά ενώ στον τελικό ερμήνευσε το «Μαμά Γερνάω» της Τάνιας Τσανακλίδου, 3ος ο Δήμος Μπέκε ως Έλβις Πρίσλει και 4η τελικά το φαβορί Ματθίλδη Μαγγίρα που άγνωστο γιατί επέλεξε να μιμηθεί τον Μάικλ Τζάκσον στο κομμάτι «Dangerous».

Ο συμπαθής Γιάννης Κρητικός μετά τη νίκη του έγραψε στο facebook: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και την αγάπη σας και όλους όσους ψήφισαν! Ευχαριστώ το ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar και τον ΑΝΤ1 για το πολύ όμορφο show, τους κριτές, την Μαρία Μπεκατώρου και όλους όσους μας...ανέχθηκαν και μας μεταμόρφωναν αυτούς τους 3 μήνες!».

*Να προσθέσουμε ότι όπως παρατηρήσαμε στους τίτλους τέλους του σώου, μεταξύ των εταιρειών χορηγών ήταν και η Πατρινή Dur που είχε επιμεληθεί αν δεν κάνουμε λάθος, μέρος της ένδυσης και εμφάνισης του κριτή Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκίνησε το κοινό η ερμηνεία της Ελένης Καρακάση ως Σούζαν Μπόιλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight