Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη Βουλή η διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου από το ΚΚΕ

Πάτρα: Στη Βουλή η διεκδίκηση του θαλασσ...

Με αναφορά από τους βουλευτές του ΚΚΕ Καραθανσόπουλο και Μωραΐτη

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου/ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, οι βουλευτές Νίκος Καραθανασόπουλος του νομού Αχαΐας και Νίκος Μωραΐτης της Αιτωλοακαρνανίας, κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την επιστολή του Δήμου Πατρέων με αίτημα την άμεση και οριστική παραχώρηση ολόκληρης της παραλιακής ζώνης στο λαό της Πάτρας, η οποία πρέπει να φύγει από την ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ, να εξαιρεθεί από το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, να μην ξεπουληθεί και παραχωρηθεί σε επιχειρηματίες, παραμένοντας δημόσια περιουσία.

Επίσης η παραλιακή ζώνη να παραμείνει ελεύθερη στη χρήση της από το λαό καθώς και να δοθεί χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για τη συνολική ανάπλασή της.

Να θυμίσουμε πως με την επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υπενθύμισε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα για απόδοση στον Πατραικό λαό της λιμενικής – παραλιακής ζώνης ενώ είχε ζητήσει να οριστεί συνάντηση εντός δεκαπενθημέρου, προκειμένου να εκφραστούν οι κυβερνητικές προθέσεις και ενέργειες ως προς την οριστική παραχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Τελεσίγραφο Πελετίδη σε Τσίπρα για το θαλάσσιο μέτωπο – Ο δήμαρχος Πατρέων ζητά συνάντηση με τον πρωθυπουργό και δηλώνει αποφασισμένος για δυναμικές κινητοποιήσεις

Πάτρα: «Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» από την κυβέρνηση για το θαλάσσιο μέτωπο – Αποφασισμένος να… ανέβει στα κάγκελα ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις